Visie en historiek

Medisch Labo Bruyland is een hoog technologisch, sterk geautomatiseerd en gedigitaliseerd medisch laboratorium, onder leiding van een dynamisch team.

Het labo werd in 1977 door klinisch bioloog Julien Bruyland opgericht. In 1997 werd het team aangevuld met Karen en Sven Bruyland en sinds 2004 zijn zij beide zaakvoerder. 

Het laboratorium heeft vestigingen in Kortrijk en Ieper en is actief binnen de verschillende domeinen van de klinische biologie. 

Ons hooggekwalificeerd personeel voert analysen uit op bloed, urine, feces en andere lichaamsvochten zowel van humane als van dierlijke oorsprong. 

Medisch Labo Bruyland wil via online dienstverlening volop inzetten op een goed georganiseerde, onderlinge elektronische dienstverlening en informatie-uitwisseling tussen de aanvrager en het laboratorium. Daartoe bieden we up-to-date oplossingen aan:

 

  • Elektronische aanvraagmodule geïntegreerd in uw medisch software pakket
  • Resultatenserver 24/24 met uitgebreide infotheek en andere toepassingen
  • Rapportering via het beveiligde e-Healthplatform.
  • Patiëntenresultaten beschikbaar via het CoZo-netwerk

Wie wil groeien, moet innoveren : de voortdurende investeringen in nieuwe technologieën leiden tot een continue verbetering van de organisatie en het gehele werkproces. Reeds meer dan 35 jaar geniet Medisch Labo Bruyland  dan ook het vertrouwen van een groeiend aantal artsen.

Medisch Labo Bruyland is een hoog technologisch, sterk geautomatiseerd en...

Covid-19 melding

De resultaten van Covid-19 testen zijn, van zodra gekend beschikbaar op www.cozo.be .

U kan inloggen via uw e-ID of Itsme, het resultaat raadplegen en afdrukken.